Impact of Coronavirus Pandemic on Changes in e-Consumer Behaviour: Empirical Analysis of Slovak e-Commerce Market - Markovič, Peter, 1974-
Problematika dopadov pandémie Covid-19 na ekonomiku. Vplyv pandémie Covid-19 na správanie spotrebiteľov. Prechod zákazníkov v období pandémie na nové vzorce spotrebiteľského správania, ktoré sú zamerané na maximalizáciu výhod. Stav trhu v predpandemickej fáze.