Stilističeskoje svojeobrazije občšeslavjanskoj leksiki russkogo jazyka - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Skúmanie štylistického statusu slovanskej slovnej zásoby ruského jazyka. Identifikovanie faktora zmien v štylistickom statuse slov slovanského pôvodu. Analýza dôvodov týchto zmien.