Teaching Russian Abroad: The Concept of Additional Professional Training - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Význam kvalitatívnej obnovy systému doplnkového odborného vzdelávania učiteľov ruského jazyka na zahraničných školách vyvoláva množstvo problémov teoretického aj organizačného charakteru. Skúmanie koncepcie doplnkového odborného vzdelávacieho systému pre učiteľov cudzích jazykov v ruštine, ktorý by bol vytvorený na základe etno-orientovaného prístupu, ktorý zahŕňa rozvoj modelov pokročilej prípravy pre výučbu špecifických etnických skupín.