Životní úroveň v krajích České republiky - změny za dvě desetiletí jejich existence - Kadlec, Adam
Zhodnotenie, k akým výsledkom dospeli vyššie územne samosprávne celky za dve desaťročia svojej existencie z hľadiska relevantných parametrov životnej úrovne. Podiel daných zmien na znižovaní medziregionálnych disparít v rámci ČR.