How the Fintech Ecosystem Changes With the Entry of Big Tech Companies - Bethlendi, András
Tradičné finančné inštitúcie a veľké technologické spoločnosti (Big Tech). Finančné služby poskytované Big Tech spoločnosťami. Prítomnosť Big Tech spoločností v platobných službách, v oblasti úverových a depozitných služieb a v poisťovacích službách. Príjmy veľkých technologických spoločností v rôznych sektoroch. Veľké technologické spoločnosti ako súčasť ekosystému Fintech v úlohe poskytovateľa služieb.