Harmonizácia daňového práva v Európskej únii - Ristveyová, Sandra
Snaha o zladenie daňových systémov členských krajín EÚ. Harmonizácia a koordinácia v oblasti priamych daní. Harmonizácia v oblasti obratových daní. Implementácia nariadení EÚ do právneho poriadku SR.