The Concept "Bread" in a Multicultural Field - Markova, Elena Michajlovna, 1960-
Článok sa zameriava na univerzálny pojem „chlieb“ v multikultúrnej oblasti a na význam kultúrnych a lingvistických konceptov vo vyučovaní jazykov. Porovnanie jednotlivých údajov o pojme „chlieb“ a analýza jeho kultúrneho významu sa uskutočňuje v materiáloch ruštiny, angličtiny, čínštiny, češtiny.