The Influence of Photovoltaic and Nuclear Energy Sources on the Use of Land in the Czech Republic - Martinec, Lukáš
Porovnanie jadrovej energetiky ako reprezentanta neobnoviteľných zdrojov energie s fotovoltaickou energiou ako reprezentanta obnoviteľných zdrojov energie. Porovnanie je robené z hľadiska vplyvu na záber poľnohospodárskej pôdy. Negatívny dôsledok zaberania poľnohospodárskej pôdy využívaním solárnych elektrární.