Obchodný majetok fyzickej osoby - Brnová, Miroslava
Definícia obchodného majetku. Zaradenie majetku do obchodného majetku. Vyradenie majetku z obchodného majetku. Zdaňovanie príjmov súvisiacich s obchodným majetkom.