Výpoveď svedka v daňovom procese - Hrtánek, Ladislav
Priebeh dokazovania v daňovom konaní. Význam pojmu dôkaz v daňovom konaní. Jednotlivé zásady platné pre výpoveď svedka v daňovom konaní. Odopretie svedeckej výpovede.