Es efectivo el videoclip para desarrollar una conciencia crítica en la clase de L2/LE? - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Štúdia analyzuje vzdelávací potenciál videoklipu ako motivujúceho a efektívneho nástroja na prácu na demokratických zručnostiach pri výučbe cudzích jazykov. Na tento účel boli prostredníctvom kvalitatívneho analytického programu analyzované najčastejšie videoklipy v španielskom vysielaní na digitálnych hudobných platformách.