Dodatočné daňové priznanie k dani z motorových vozidiel za zdaňovacie obdobie roku 2021 - Fülöpová, Jana
Príklad a postup na vyplnenie dodatočného daňového priznania k dani z motorových vozidiel za zdaňovacie obdobie roku 2021.