Vzdelávacie výstupy a kritické myslenie - Lesáková, Dagmar, 1949-
Kompatibilita a súvislosti medzi modelom vzdelávacích výstupov a ambíciou rozvíjania kritického myslenia študentov. Implicitná závislosť miery účinnosti použitia otázky interpretácie vzdelávacích výstupov od interpretačných rámcov. Obmedzená možnosť vyjadrenia niektorých cieľov vzdelávania vo vzdelávacích výstupoch. Riziká formálneho použitia výstupov.