Zdanenie príjmov z predaja nehnuteľností u fyzických osôb - Brnová, Miroslava
Príjmy z predaja nehnuteľnosti posudzované v rámci príjmov z podnikania a z inej samostatnej zárobkovej činnosti. Zdanenie príjmu z predaja nehnuteľností ako ostatného príjmu (mimo príjmov z podnikania alebo z inej samostatnej zárobkovej činnosti). Príjem z predaja nehnuteľností z hľadiska medzinárodného zdaňovania - zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia.