Western Balkans As a Liminal Space - Varga-Kocsicska, Aleksandra
Analýza podriadených a nadriadených aspektov europeizačných paradigiem na Balkáne, špeciálne so zameraním sa na situáciu v Srbsku. Autorka zdôrazňuje nevyhnutnú neo-koloniálnu kontrolu v tomto regióne v súčasnom a priestorovom rámci.