Relationship Between Insurance Market and Economic Growth in the European Union - Mitrasević, Mirela
Skúmanie vzťahu medzi vývojom poistného trhu a ekonomikou v členských krajinách Európskej únie v období rokov 1998–2018. Výsledky analýzy naznačujú, že vývoj na poistnom trhu by mohol prispieť k zabezpečeniu dlhodobej ekonomickej stability a rastu sledovaných krajín, preto je potrebné venovať osobitnú pozornosť stratégii rozvoja poistného trhu v meniacom sa podnikateľskom prostredí.