Zásoby v krizi řeší lidé a software společně - Tulach, Petr
Logistika je na to, aby rýchlo zareagovala na uviaznuté lode v Suezkom prieplave, nedostatok kontajnerov, vyhorené továrne, zvýšený dopyt, zníženú ponuku a tisíc ďalších "maličkostí", ktoré zákazník nechce vnímať.