Novela zákona o slobodnom prístupe k informáciám účinná od 1. augusta 2022 - Mičudová, Tatiana
Dňa 21. júna 2022 schválila Národná rada SR novelu zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o slobode informácií) v znení neskorších predpisov.