Nedoplatky na dani z nehnuteľností u prenajatých pozemkov - Tekeli, Jozef
Daňové nedoplatky nájomcu pozemkov, nachádzajúcich sa v katastrálnom území obce, sú často zdrojom v podobe mnohých, ťažko vymožiteľných pohľadávok. Príjmy z nich sa tým nemôžu použiť pre rozvoj obce. Zodpovedanie otázok: Kto je daňovníkom miestnej dane z prenajatých pozemkov? Je možné rozhodnutia o vyrúbení daní zrušiť a vyrubiť daň spätne? Ako má správca dane postupovať v prípade nezaplatenia dane daňovým subjektom?