Zrážky zo mzdy zamestnanca a poradie zrážok - Švaňová, Martina
Zamestnávateľ pri mesačnom spracovaní miezd vykonáva povinné zrážky poistného a preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti z hrubej mzdy zamestnanca a na jeho účet posiela až mzdu po očistení týchto zrážok.