Pristupujete ku vzdelávaniu zamestnancov systematicky? - Olexová, Cecília, 1976-
"Novým zdrojom bohatstva nie je materiál, ale znalosti aplikované do praxe, aby vytvárali hodnotu" (Walter Wriston, bývalý riaditeľ Citibank). Vzdelávanie zamestnancov je efektívne vtedy, ak vychádza zo stratégie vzdelávania podniku, prebieha systematicky a kontinuálne. Cyklus vzdelávania začína identifikáciou potrieb vzdelávania a plánovaním vzdelávania, pokračuje jeho realizáciou a následne hodnotením vzdelávacích aktivít. Jednotlivé fázy vzdelávania a praktické poznámky, využiteľné v praxi personalistu.