Zákazková výroba komplexne - súvisiace ustanovenia v postupoch účtovania - Cvečková, Mária
Špecifický výrobný proces pri výrobe, alebo vývoji nehmotného, alebo hmotného majetku na zákazku. Rôzne typy zákazkovej výroby v rôznych segmentoch výroby a vývoja. V druhej časti sa rozoberá výrobný proces v stavebnom odvetví, resp. v oblasti developerských aktivít, týkajúcich sa len nehnuteľností, určených na predaj.