How Important is the Time Value of Money in Decision Making? Results of an Experiment - Dragotă, Victor
Testovanie, aký dôležitý je princíp časovej hodnoty peňazí pri rozhodovaní v podmienkach reálneho života, keď je možné zvážiť rôzne výberové kritériá - trojstupňový prieskum medzi študentmi z rumunskej ekonomickej univerzity, ktorí boli požiadaní, aby si vybrali medzi dvoma autami, pričom tieto autá mali rovnaké celkové peňažné toky, ale rôzne súčasné hodnoty.