University Science Parks As an Innovative Tool for University-Business Cooperation - Glittová, Klaudia, 1995-
Prínos univerzitných vedeckých parkov a výskumných centier na Slovensku vybudované vďaka finančnej podpore z Európskych štrukturálnych a investičných fondov. Postavenie univerzitných vedeckých parkov a výskumných centier na Slovensku. Výskumné infraštruktúry ako efektívna investícia pre aktívnu spoluprácu medzi aktérmi s dlhodobou udržateľnosťou.