K trestnosti prechovávania extrémistického materiálu podľa § 422c Trestného zákona - Honzák, Tomáš
Právnej úprava § 422c Trestného zákona. Definícia extrémizmu, podrobná analýza právnej úpravy trestných činov extrémizmu a ich dokazovanie v trestnom konaní.