Povinnosti počas trvania pracovného pomeru - Surový, Martin
Povinnosti zamestnávateľa počas trvania a pri zániku pracovnoprávneho vzťahu. Povinnosti pri škodách a predchádzanie škodám. Inšpektorát práce - kontrolná činnosť nad zamestnávateľom ohľadom dodržiavania pracovnoprávnych predpisov.