Porušenie pracovnej disciplíny - výpoveď zamestnávateľa - Hrtánek, Ladislav
Udelenie výpovede pre porušenie pracovnej disciplíny. Formálne a obsahové náležitosti výpovede pre porušenie pracovnej disciplíny. Rozlišovanie rôznych stupňov porušenia pracovnej disciplíny. Výpoveď pre porušenie pracovnej disciplíny a nárok na odstupné.