Sankcie zamestnávateľov v odvodových súvislostiach - Mintál, Ján
Povinnosť zamestnávateľa platiť a odvádzať poistné na sociálne poistenie. Sankcie zamestnávateľov v sociálnom poistení. Pokuty a penále v sociálnom poistení. Zamestnávateľ a odvádzanie poistného za zamestnanca na nemocenské poistenie, dôchodkové poistenie a poistenie v nezamestnanosti.