Work-life Balance Services in Coworking Spaces and the Impact of COVID-19 - Smékalová, Lenka
Prospešnosť coworkingových pracovísk pre vyváženie práce a súkromného života. Vplyv pandémie COVID-19 a služby, ktoré coworkingové priestory ponúkajú na zlepšenie rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.