Changes in Knowledge Strategies under the COVID-19 Pandemic - Danko, Lukáš
Rozdiely a podobnosti znalostných stratégií, ktoré manažéri coworkingových priestorov vyvinuli a pravidelne vykonávajú počas pandémie. Prepracované manažérske postupy na udržanie životaschopných spoluprácujúcich a prenos znalostí vo svete "po" COVIDe-19.