Podpora štátneho nájomného bývania - oslobodené príjmy zamestnanca - Boráková, Marta
Príspevok na štátom podporované nájomné bývanie podľa Zákonníka práce. Príspevky na štátom podporované nájomné bývanie ako daňový výdavok zamestnávateľa. Podmienky na poskytnutie príspevku na štátom podporované nájomné bývanie.