Dávky a príspevky v hmotnej núdzi - Tichý, Miroslav
Definícia pojmu hmotná núdza. Posudzovanie príjmu na účely dávok v hmotnej núdzi. Aktuálna výška dávok a príspevkov v hmotnej núdzi. Príspevok na bývanie.