Creation of More Efficient Work Environment through the New Design of the Automatic Robotic Assembly Station - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Článok sa zaoberá návrhom automatickej robotickej montážnej stanice s cieľom vytvoriť nové a efektívnejšie pracovné prostredie vo výrobnom procese na montážnej linke a prispieť tak k splneniu požiadaviek zákazníka. Príspevok prezentuje teoretické poznatky o inováciách a inovačnom procese.