The Long-term Impact of the COVID-19 Pandemic among Slovak Higher Education Students - Čaplánová, Anetta, 1967-
Dlhodobý vplyv pandémie COVID-19 je potrebné dôkladne preštudovať a posúdiť, ale po dvoch rokoch od prvej vlny pandémie je možné vyvodiť ponaučenie z prechodu na online vzdelávanie. V článku sa analyzuje vplyv špecifických charakteristík študentov a vnímanú efektivitu online vzdelávania na získané vedomosti študentov v porovnaní s ich predpandemickou výkonnosťou.