Prinesie váženie odpadov nové čierne skládky? - Mátel, František
Od 1. 1. 2023 nastáva zmena ohľadom poplatkov za ukladanie komunálnych odpadov na skládky. Náklady budú niesť iba občania. Samosprávy nebudú spolufinancovať náklady, súvisiace s ukladaním odadov na skládky.