Kompetencie obcí a okresných úradov pri nakladaní s nezákonne umiestneným odpadom - Jakab, Radomír
Zákonné požiadavky na postup okresného úradu a obce (mesta), ak zistia, že bol nezákonne umiestnený odpad. Ako sa zisťuje osoba, zodpovedná za nezákonné umiestnenie odpadu. Ako postupovať, ak sa zodpovedná osoba nezistí. Postihy osôb, ktoré umiestnili odpad na čierne skládky.