Firmy využívajú rôzne typy prepravy, často ich kombinácie - Szmrecsányi, Tomáš
Optimálne riešenia môžu byť pre každého klienta iné. Ich spoločný záujem je dosiahnutie čo najvyššej efektívnosti v rýchlosti, cene a bezpečnosti prepravy tovaru. Skleníkové plyny. Železničná a cestná doprava. Výhody interlockingu.