Kam mieria informačné technológie v logistike? - Čapek, David
Niektorými z určujúcich trendov v logistike sú: cloudové vs. on-premise riešenia, integrácia systémov, bezpečnosť a optimálne využívanie dát, zavádzanie robotiky, automatizácie a umelej inteligencie. Dá sa očakávať, že to bude aj naďalej. Prepojiteľnosť systémov. Zvyšovanie výkonov. Smerom ku komplexite. Pripravenosť na rast.