Výška súdneho poplatku v konaní o vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov - Pavelková, Bronislava
Poukázanie na mimoriadnu výšku súdnych poplatkov. Nový pohľad na problematiku, keď ústavný súd musel konštatovať, že vyrubovanie súdnych poplatkov môže významne zasiahnuť do práva na súdnu ochranu strán sporu.