University Education and Accumulation of Human Capital in the Region - Némethová, Valéria, 1987-
Ľudský kapitál ako kľúčový prvok ekonomického rastu krajín. Vysokoškolské vzdelávanie v Slovenskej republike. Analýza zamestnanosti absolventov vysokých škôl – regionálne rozdiely. Analýza uplatnenia absolventov vysokých škôl podľa študijných odborov. Analýza migrácie absolventov vysokých škôl na Slovensku.