Místo ropy výroba elektřiny nebo vodíku - Adámková, Alena
Rozhovor s Jaroslavom Pantůčkom, predsedom predstavenstva spoločnosti MERO. Spoločnosť plánuje premeniť na energetický holding, ktorý nebude skladovať a prepravovať iba ropu. Do ôsmych rokov by chcel, aby 30 % príjmov pochádzalo z činností, súvisiacich s core-businessom.