Sustainable Production of E-Fuels and Its Social and Economic Impact - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Výroba obnoviteľnej energie. Zhodnotenie ekonomického a sociálneho dopadu udržateľnej výroby e-palív v európskych krajinách, najmä v Nemecku a na Slovensku.