Ochrana osobných údajov pri voľbách do samosprávy - Ukropec, Anton
Ochrana osobných dát pri voľbách do územnej samosprávy, pričom sa poukazuje na spracúvanie osobných údajov voličov a kandidátov. Informácie o spracúvaní osobných údajov. Oprava údajov v stálom zozname. Bezpečnostné opatrenia. Záznamy o spracovateľských činnostiach.