Zákon o štátnej podpore nájomného bývania - Považanová, Renata
Informácia o nadobudnutí účinnosti zákona č. 222/2022 Z. z. o štátnej podpore nájomného bývania a o zmene a doplnení niektorých zákonov z dňa 1. júla 2022. Prehľad najdôležitejších zmien v zákone. Základné pojmy.