Konania vo volebných veciach - Ukropec, Anton
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Autor sa zaoberá konaním vo veciach ústavnosti a zákonitosti volieb do orgánov územnej samosprávy, najmä účastníkmi konania či lehotou na podanie žaloby. Poukázanie na príslušnú judikatúru Ústavného súdu SR vo vzťahu k niektorým často sa vyskytujúcim porušeniam volebného práva.