Effectiveness of Eco-Innovations in Selected Countries - Kufelová, Iveta, 1970-
Ekoinovácie ako súčasť Európskej zelenej dohody (European Green Agreement). Index ekologických inovácií – porovnanie vybraných krajín. Cirkulárna ekonomika ako súčasť ekoinovácií vo vybraných firmách na Slovensku. Zavádzanie ekoinovácií - prechod na environmentálne udržateľné podnikanie.