Povinné nahlasovanie voľného pracovného miesta - Žáková, Stanislava
Zamesntávateľ si môže vyberať nového zamestnanca vlastným vývberom, alebo pomocou Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny po celom území SR.