Závisť a jej rozpoznanie ako katalyzátor osobnej zmeny - Vypušťáková, Zora
Závisť je na pracovisku hrozbou, pretože je grom vzniku množstva problémov. Je to zdraviu škodlivá emócia, ktorá kazí medziľudské vzťahy. Ovplyvňuje motiváciu, angažovanosť, aj výkonnosť. Je to zdraviu škodlivá emócia, ktorá kazí medziľudské vzťahy.