Lidl se chová odpovědně - Myler, Tomáš
Minimalizácia odpadu a foodwaste. Odpadové hospodárstvo maloobchodného reťazca Lidl. Stratégia minimalizácie plytvania potravín podľa spoločnosti Lidl v Českej republike.