Survey Perception of Pitfalls of Teaching Economics From the Point of View of Students and University Graduates in the Czech Republic - Farkačová, Lenka
Vnímanie výučby ekonomických predmetov študentmi a absolventmi vysokých škôl - prieskum medzi respondentmi. Odporúčania, ako pozitívne stimulovať vnímanie ekonomického vyučovania študentmi.